Bel of Whatsapp met NJOY

06 - 275 100 91 WhatsApp

Permanente make-up

Permanente make-up wenkbrauwen behandeling

Permanente make-up wenkbrauwen

Permanente make-up van de wenkbrauwen. De oplossing voor iedereen die er op elk moment van de dag verzorgd uit wil zien, zonder veel tijd kwijt te zijn om zich op te maken. Ook mogelijk voor mannen die littekens willen camoufleren in de wenkbrauwen.

Er zijn verschillende soorten technieken van Permanente make-up. De technieken die Njoy Beauty in de salon uitvoert zijn de hairstroke techniek en powder brows.

Permanente make-up wenkbrauwen behandeling

Wat is het verschil tussen hairstroke techniek en powder brows?

Het verschil tussen hairstroke techniek en powder brows is dat u bij de hairstroke techniek flinter dunne haartjes getatoeëerd krijgt waardoor het lijkt alsof het uw eigen wenkbrauwharen zijn. Bij powder brows wordt er op een hele subtiele wijze pigment in de huid aangebracht, waardoor het lijkt alsof uw wenkbrauwen ingekleurd zijn met een wenkbrauwpoeder.

Hairstroke techniek is niet voor elke huid geschikt. Heeft u een vette huid en/of grove poriën, dan kunt u beter kiezen voor powder brows. Bij de hairstroke techniek, kunnen de flinter dunne haartjes onder de huid gaan ‘uitlopen’ waardoor u niet meer goed de haartjes kunt zien. Het mooie effect van de dunne haartjes kan dan verdwijnen.

HAIRSTROKE TECHNIEK

Flinter dunne streepjes geven het effect van echte wenkbrauw haren

Niet geschikt voor:

 • vette huid
 • grove poriën

POWDER BROWS

Tatoeage techniek voor vollere wenkbrauwen met het effect van wenkbrauwpoeder

Geschikt voor:

 • elk type huid

Wat is Permanente Make-up?

Permanente make-up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make-up lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is iets anders.

Andere woorden voor permanente make-up zijn micro-pigmentatie, dermatografie, cosmetische tatoeage en cosmetische pigmentatie.

HOE GAAT DE BEHANDELING TE WERK?

 1. We starten eerst met het samen invullen van een informed consent (vragenlijst) om te bepalen of u geschikt bent voor permanente make-up.
 2. Is alles in orde dan bepalen we de vorm van de wenkbrauw. Dit wordt uitgetekend met een speciaal potlood.
 3. De eerste behandeling duurt ongeveer 2 uur.
 4. De nabehandeling zal binnen 4 tot 8 weken worden ingepland om te kijken  of de kleur en/of de vorm bijgewerkt moeten worden. Deze behandeling duurt ongeveer een uur.

Belangrijke informatie voor permanente make-up.

Drink 24 uur voor uw afspraak van permanente make-up geen alcohol. Alcohol verdunt het bloed waardoor de pigmentatie minder goed zal pakken.

Voordat u een afspraak maakt voor permanente make-up, moet u even bij uzelf nagaan of u geschikt bent voor permanente make-up. Er zijn bepaalde ziekten of aandoeningen waarbij permanente make-up extra aandacht vereist..

 • hemofilie
 • diabetes
 • chronische huidziekten als eczeem
 • pathologishe wondgenezing
 • contactallergie
 • imuumziekten
 • hart- en vaatziekten

Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen antistollingsmiddelen of bloedverdunners, kan er geen behandeling plaatsvinden. Twijfelt u? Neem contact op vooraf met uw huisarts.

Permanente make-up wenkbrauwen

Prijslijst Permanente make- up

Nieuwe opzet powder brows/ hairstrokes incl. 1 gratis nabehandeling
€ 290,00
Opfrisbehandeling binnen 6 maanden
€ 75,00
Opfrisbehandeling binnen 12 maanden
€ 160,00
Opfrisbehandeling na 12 maanden tot 2 jaar
€ 200,00
Opfrisbehandeling na 2 jaar
€ 225,00